![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsnFJWDU0-9ZRa4K0S2dU0iq-G22d1iGGHBngUPAieoPHRPj0Lb4vvpTGDTpYGqMEDMJzHFLnoa8VhCcOqFovHhMoScorg-EpzSL616XWtuv4hjEIBcsQmYQmVZ3FQv1zYEe6BFJwLpNgh/s200/Esther_Vivas.jpg)
La producció i distribució dels aliments està essent controlada, cada cop més, per unes poques transnacionals que dictaminen qué es produeix i com es produeix. Enormes monopolis que no tenen com a raó de ser la nostra alimentació, si no el màxim benefici i que determinen la varietat i qualitat del que mengem, el preu que paguem, i la degradació del medi ambient, i les miserables condicions de vida dels productors d’aquí i d’altres continents.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRDdyv6c1sSF5pakweFOYB_rwmStzG9cURAanrinSvPz7bJSVzndb7nf-TVoSD6c7qtfeK7RwtoKiEIS6awnDNIr-ef0DRZwF2BRuQmlINOTFDOw86juqxnFtl36lDLUT-VrFHlEuEMw07/s200/Supers.jpg)
Per a tractar el tema hem triat dos llibres que han estat coordinats per la nostra convidada, l'Esther Vivas, juntament amb en Xavier Montagut: un es “Del campo al plato. Los circuitos de producción y distribución de alimentos.” Y l’altra: “Supermercados no, gracias” tots dos publicats per l’Editorial Icaria.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtEyabMjJJ5iBjINnnVtGMzIVLYKd_aESbdUTKpi3NnFb2XZbSA0ymo27MuOsHDQ4LIlvxaovelVAJbMpD9IvOxDzNExOfjW9hfHD0zcNrBcvhSEjqEDgdNvKT5azgIpoKtBdCdImm8CFf/s200/DelCampo.jpg)
L'Esther és activista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries i membre del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra.
No hay comentarios:
Publicar un comentario